Welcome to my blog

❤ MerekaYangBaikHati ❤

Tuesday, January 4, 2011

S I B U K

Salam ,

guyss.. sorryyy..

pd yg baru follow n tgglkan jejak pd shoutbox tu maceehh..

xsempat nak reply sebab aku sgt sibuk.

nak settlekan pendaftaran budak naik sekola yg ramai kat sekola aku tuh.

uruskan anak sedara baru sekolah ( poyo je haku nk bzkan ank sedara )

sibuk menawar beli kenderaan . jeng jeng jeng..

berhempas pulas menamatkan lesen kete n moto harley davidson . tehehe .

memang banyak nk citer act.

tp mase sibuk aku belum habis .

myb minggu depan baru free .

so, aku akan cuba follow n blogwalking korg ,

so , dengan rasa baik hati ..

sila lah korg tinggalkan Link korg .

aku cuba sedaya upaya aku untuk bahagi masa untuk anda .

=)

________TaipGunaHati_____________




3 budak baik:

Shaofie said...

jemput join segmen saya. mudah je. ala-ala blog review.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

Nur Hafizah Hadi said...

hour! aku dah follow blog ko! hehe sory la lambat busy weh. btw, blog ko caantek ok! :D

HourPinky said...

fiza, thanx. aku pon dah lame x on blog ni. haha.

Post a Comment