Welcome to my blog

❤ MerekaYangBaikHati ❤

Wednesday, May 4, 2011

T U N A N G > K A R O K > W A Y A N G








tengok gambar je lah eh :)


Wednesday, April 27, 2011

R I N D U T A P I B E N C I

saya RINDU dia TAPI saya BENCI dia .

Tuesday, January 4, 2011

S I B U K

Salam ,

guyss.. sorryyy..

pd yg baru follow n tgglkan jejak pd shoutbox tu maceehh..

xsempat nak reply sebab aku sgt sibuk.

nak settlekan pendaftaran budak naik sekola yg ramai kat sekola aku tuh.

uruskan anak sedara baru sekolah ( poyo je haku nk bzkan ank sedara )

sibuk menawar beli kenderaan . jeng jeng jeng..

berhempas pulas menamatkan lesen kete n moto harley davidson . tehehe .

memang banyak nk citer act.

tp mase sibuk aku belum habis .

myb minggu depan baru free .

so, aku akan cuba follow n blogwalking korg ,

so , dengan rasa baik hati ..

sila lah korg tinggalkan Link korg .

aku cuba sedaya upaya aku untuk bahagi masa untuk anda .

=)

________TaipGunaHati_____________